fotobooth360

360 photobooth - photobooth huren
360 photobooth - photobooth huren

Wie zijn wij?

Ik ben Job Laan, een ondernemer uit Arnhem met een passie voor video en fotografie. Samen met mijn compagnon Raph in Amsterdam, voorzien wij heel Nederland van Photobooths. Met Fotobooth360 zetten wij de klantbeleving op nummer één. Je kunt bij ons niet alleen een 360 photobooth huren, maar ook een compactere photobooth zuil. Beide opties bieden een unieke ervaring: sta in het midden van een platform terwijl een camera 360 graden om je heen draait, of kies voor de zuil voor een meer intieme setting. Beide opties leveren onvergetelijke beelden op die jullie direct kunt delen met vrienden en familie. 

Wat drijft ons?

Voor ons draait het leven om het maken van unieke en mooie herinneringen. Daarom willen wijmet Fotobooth360 iedereen voorzien van onvergetelijke momenten. De ervaring van de klant staat bij ons voorop, en wij doen ons uiterste best om jullie de meest unieke en onvergetelijke ervaringen te bieden.

Wat is ons doel?

Ons doel is om de beste en meest unieke videoherinneringen te creëren voor allerlei evenementen door heel Nederland. Na elk evenement worden onze diensten nog beter omdat wij blijven ontwikkelen en luisteren naar de wensen van de klant. Zo kunnen wij nieuwe organisatoren en gasten nog gelukkiger maken met steeds betere foto’s video’s. Door het verbeteren van onze 360 photobooth en photobooth zuil willen wij evenementen een boost geven en merken en bedrijven helpen meer naamsbekendheid te creëren.

waar zijn wij actief?

Onze 360 photobooth en photobooth zuil zijn overal inzetbaar. Wij passen de overlay aan naar jouw wensen en denken flexibel mee over de mogelijkheden. Past de fotobooth niet binnen je budget? Geen probleem! Wij doen ook aan promotie voor andere merken door bijvoorbeeld een merk de fotobooth te laten sponsoren tijdens een evenement. Foto.booth360 is gevestigd in Arnhem en Amsterdam om zo heel Nederland te kunnen voorzien. 

Wat zeggen onze klanten?

Mediacollege Amsterdam
Mediacollege Amsterdam
2024-03-14
Wij hebben foto.booth360 ingehuurd op onze Open Dag en zijn erg tevreden over de resultaten. Raf en Job zijn fijne mensen om mee samen te werken en we spreken dan ook van een goede samenwerking. Zeker een aanrader!
Sandra Smit
Sandra Smit
2024-02-15
Job reageerde direct en is alle afspraken goed nagekomen. Leuke filmpjes.
Milan Brouwer | BOOOM Digital
Milan Brouwer | BOOOM Digital
2024-01-24
Super voor op een feestje! Hier maak je mooie herinneringen mee.
Bertil Snel
Bertil Snel
2024-01-20
Tijdens een 50ste verjaardagsfeest met meer dan 100 gasten hebben we de 360 Booth ervaren. Het was een absoluut hoogtepunt! Iedereen was super enthousiast! De spinnende camera legde elk lach en dansbeweging vast en maakt direct een leuke video die direct op de telefoon van onze gasten stond. Zo heeft iedereen prachtige, levendige herinneringen. Wat echt opviel was de geweldige service van het team achter de booth. Hun communicatie was helder en ze waren uiterst vriendelijk en behulpzaam tijdens het evenement, wat bijdroeg aan een ontspannen en vrolijke sfeer. De kwaliteit van de video's is indrukwekkend. Kortom, de 360 Video/Foto Booth was een fantastische toevoeging aan het feest. Ik raad het ten zeerste aan voor iedereen die zijn evenement iets speciaals wil geven.
Jolanda Gelissen
Jolanda Gelissen
2024-01-07
De videobooth en fotobooth van Foto.booth360 zijn de perfecte aanvulling op ieder feest! Job is professioneel, denkt goed mee en communiceert snel en duidelijk.
Tim Vos
Tim Vos
2024-01-03
Prettige communicatie, hield zich aan de afspraken en dacht ook mee in de opzet/uitvoering van de collage van de fotoprints. Dezelfde avond foto's digitaal ontvangen via de mail. Leuke opties naast de foto's, gifjes en video boodschappen. En Job begreep ook wel dat er altijd mensen zijn die nog net op het einde toch nog even een laatste foto oid willen maken. Wij hebben een mooie memorabele middag hierdoor mede gehad, bedankt.
Monique Schepers
Monique Schepers
2023-12-30
De photobooth voor mijn 50e verjaardag was echt zoooo geslaagd! De hele avond door werden er leuke foto’s en filmpjes gemaakt, niemand heeft overgeslagen. En vooral leuk om deze herinneringen nu te hebben. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen, keurig op tijd gebracht en weer opgehaald en uitleg over hoe het werkt. Dikke aanrader!
Yu Han Koopmans
Yu Han Koopmans
2023-12-19
Great addition for your (company) party! Captured the great vibe and the fun we all had! Also very helpful with personalising the video's to our specific event by bringing props and adding our branding. Professional and helpful guys, highly recommend!
Mo Outaazza
Mo Outaazza
2023-12-18
Voor ons bedrijfs (kerst) feestje gevraagd of zij voor ons de booth wilde neerzetten. Superfijn en snel contact gehad met Job, de 360Booth is een echte aanrader en aanwist voor op een feestje. Op de avond zelf geholpen door een hele vriendelijke collega van Job die alles heel snel klaar had staan. Een echte aanrader!!
Eurosafe
Eurosafe
2023-12-18
Vorige week vrijdag hebben we onze kerstborrel gehouden en om herinneringen vast te leggen hebben we een Photobooth zuil gehuurd. De communicatie met Job was snel, effectief en professioneel. Hij denkt mee over het design en wil alles aanpassen naar wens van de klant. We hadden nog brillen nodig voor een ander idee van ons. Job heeft deze aangeschaft voor ons evenement, wat super fijn was. Ook het leveren en ophalen ging soepel. Kortom geslaagd :).